Meteen naar de inhoud

Kitty Heilijgers-Nijhof

Na jaren gedaan te hebben wat hoort, wat anderen van mij verwachten, ben ik na het verlies van onze ouders, bijna mijn man en vaste baan, tot het besef gekomen dat ik mijn inzicht in de effectiviteit van coaching als ondernemer wilde voortzetten. Hierdoor kwam ik weer terug bij mijn oorspronkelijke drijfveren voor geluk: originaliteit, verbinding, prestatie, zorgzaamheid, verleiding en creativiteit.

Samen met mijn jongere zus Simone ben ik fulltime verandercoach en vennoot bij iChange. Andere passies van mij zijn zingen, dansen en lezen. Maar ook wandelingen met vrienden en coachees, kamperen met de caravan en gezinsactiviteiten, maken mij blij.

Mijn levensmotto is van de beroemde Zweedse filosofe Pipi Langkous: “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”. Ik houd van de 4 jaargetijden en de 4 elementen vuur (bepaalt), water (schenkt), aarde (beschermt) en lucht (inspireert). Dit helpt ook om bewust energielekken te herkennen en te voorkomen bij anderen en mezelf.

Een mooie aanbeveling van een klant: “jíj zorgt ervoor dat ik actief aan de slag ga om met meer lol, lef, vertrouwen en focus als vanzelf weer de regie over mijn leven terug pak”. Hoe fijn zou het zijn als werken met meer geluk, gemak en plezier jou ook lukt? 

Kitty Heilijgers Nijhof
  1. Ik begeleid je vanuit warme verbinding en bevlogenheid in jouw persoonlijke ontwikkeling om jouw performance te verbeteren. 
  2. Mijn IBAI-methode zorgt voor een goede balans in Inzicht (kracht), Bewust zijn (Kern), Activeren (gewenst gedrag) en Impact: is een methode in denken-willen-doen.
  3. Ik werk volgens de gedragscode van de EMCC, ben lid van de NOBCO (beroepsvereniging voor coaches) en Vaksectie Natuur Coaching.
  4. Ik maak voor diverse opdrachtgevers gebruik van de BUTTONS-drijfverenmethode.
  5. Ik hoop jou een veilig gevoel te geven zodat je volledig op je gemak bent en daadwerkelijk tot de kern van jouw “probleem” kan komen.

“What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

Janet Morris

Laten we samen werken aan een betere toekomst

De eerste stap in een nieuwe richting. Tijdens het welkomstgesprek gaan wij in op jouw behoeften en beoogde doel(en). Op basis van dit gesprek maken wij samen een plan van aanpak en gaan aan de slag.